Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED Downlight IP54 - PLUTO 165MM - Wit - 9.2W 120lm p/w - 2700K - DALI Dimbaar + GST18/5

    Macbright LED Downlight IP54 - PLUTO 165MM - Wit - 9.2W 120lm p/w - 2700K - DALI Dimbaar  + GST18/5
    Productomschrijving
    LED downlight IP54 - Pluto 165mm - wit - 9.2W 1100lm - 4000K - GST18/3 De LED downlight IP54 Pluto is de perfecte verlichtingsoplossing voor wie op zoek is naar een compacte, energiezuinige en betrouwbare lamp. Met een vermogen van 9.2W en een lichtopbrengst van 1100 lumen levert deze downlight helder en natuurlijk licht dat ideaal is voor zowel r...

    LED downlight IP54 - Pluto 165mm - wit - 9.2W 1100lm - 4000K - GST18/3

    De LED downlight IP54 Pluto is de perfecte verlichtingsoplossing voor wie op zoek is naar een compacte, energiezuinige en betrouwbare lamp. Met een vermogen van 9.2W en een lichtopbrengst van 1100 lumen levert deze downlight helder en natuurlijk licht dat ideaal is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. De lichtkleur van 4000K (helder wit) zorgt voor een frisse, neutrale verlichting die perfect is voor ruimtes waar goed zicht belangrijk is, zoals gangen, kantoren, keukens en badkamers.

    Stijlvol en compact ontwerp

    Met een buitenmaat van 165mm past de Pluto downlight naadloos in verschillende interieurstijlen. De strakke witte afwerking en het slanke ontwerp maken deze downlight een subtiele en stijlvolle toevoeging aan elk plafond. Dankzij de compacte maat is hij geschikt voor kleinere ruimtes waar een krachtige, maar discrete lichtbron gewenst is.

    IP54-bescherming voor veelzijdig gebruik

    Deze downlight heeft een IP54-classificatie, wat betekent dat hij bestand is tegen stof en spatwater. Dit maakt de Pluto downlight perfect geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens en overdekte buitenruimtes. De waterbestendigheid zorgt voor extra duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs in uitdagende omgevingen.

    Eenvoudige installatie met GST18/3 aansluiting

    De GST18/3 plug-and-play aansluiting zorgt voor een veilige en snelle installatie. Dit professionele systeem maakt de integratie van de downlight in bestaande verlichtingsinstallaties eenvoudig, zonder gedoe met complexe bedrading. Dit bespaart tijd tijdens de installatie en zorgt ervoor dat de verlichting snel in gebruik kan worden genomen.

    Energiezuinig en duurzaam

    Met een laag energieverbruik van 9.2W is deze downlight zeer energiezuinig en helpt hij je energiekosten te verlagen. Tegelijkertijd biedt hij een krachtige lichtopbrengst van 1100 lumen, wat hem ideaal maakt voor ruimtes waar helder licht nodig is. De LED-technologie zorgt daarnaast voor een lange levensduur, wat betekent dat je minder vaak lampen hoeft te vervangen, wat kosten en onderhoudstijd bespaart.

    Ideale toepassingen

    De LED downlight Pluto is geschikt voor diverse ruimtes en toepassingen, waaronder:

    • Badkamers
    • Keukens
    • Kantoren
    • Gangen
    • Openbare ruimtes

    Dankzij de combinatie van energiezuinigheid, helder licht en waterbestendigheid is deze downlight een veelzijdige oplossing voor zowel residentiële als commerciële omgevingen.

    Kies voor kwaliteit en efficiëntie

    Met de LED downlight IP54 Pluto 165mm kies je voor een hoogwaardige, energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossing die jaren meegaat. Of het nu gaat om vochtige ruimtes of kantoren, deze downlight levert betrouwbare prestaties en een fris, helder licht. Door de eenvoudige installatie en de robuuste IP54-bescherming is dit de ideale keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit, functionaliteit en design.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    MB218078
    EAN
    8717696218078

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten