Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED Batten - 150cm 50W LED armatuur - 6000K daglicht (865) - compleet incl. bevestigingsmateriaal

    LED Batten - 150cm 50W LED armatuur - 6000K daglicht (865) - compleet incl. bevestigingsmateriaal
    Productomschrijving
    LED Batten 150cm 50W: Daglichthelderheid voor elke ruimte De LED batten 150cm 50W van LEDLichtGroothandel.nl biedt een krachtige en energiezuinige verlichtingsoplossing, ideaal voor een breed scala aan toepassingen. Dit hoogwaardige LED armatuur produceert daglichthelderheid met een kleurtemperatuur van 6000K (865) en wordt compleet geleverd inclu...

    LED Batten 150cm 50W: Daglichthelderheid voor elke ruimte

    De LED batten 150cm 50W van LEDLichtGroothandel.nl biedt een krachtige en energiezuinige verlichtingsoplossing, ideaal voor een breed scala aan toepassingen. Dit hoogwaardige LED armatuur produceert daglichthelderheid met een kleurtemperatuur van 6000K (865) en wordt compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal, waardoor de installatie eenvoudig en snel is. Lees verder om te ontdekken waarom deze LED batten de perfecte keuze is voor jouw verlichtingsbehoeften.

    Waarom kiezen voor de LED batten 150cm 50W?

    Energiezuinig en duurzaam

    De LED batten 150cm 50W is ontworpen om maximale lichtopbrengst te leveren met minimaal energieverbruik. Met een verbruik van slechts 50W biedt dit armatuur aanzienlijke energiebesparingen ten opzichte van traditionele verlichtingsoplossingen. De lange levensduur van de LED's betekent minder vervangingen en lagere onderhoudskosten, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van jouw verlichtingssysteem.

    Daglichthelderheid

    Met een kleurtemperatuur van 6000K produceert deze LED batten helder daglicht, wat ideaal is voor werkruimtes, magazijnen, garages, en andere commerciële toepassingen. Het koele, witte licht zorgt voor een levendige en productieve omgeving, waardoor het perfect is voor elke ruimte waar helder en consistent licht essentieel is.

    Compleet inclusief bevestigingsmateriaal

    Deze LED batten wordt compleet geleverd met al het benodigde bevestigingsmateriaal, wat de installatie eenvoudig en probleemloos maakt. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professionele installateur, je zult de gebruiksvriendelijke montage en snelle installatie van dit armatuur waarderen.

    Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

    Onze LED batten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. Het stevige ontwerp en de robuuste constructie maken het armatuur geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van residentiële ruimtes tot industriële omgevingen. Daarnaast bieden wij 5 jaar garantie op dit product, zodat je met vertrouwen kunt investeren in hoogwaardige verlichting.

    Toepassingsgebieden

    Kantoorruimtes

    Deze LED batten is ideaal voor kantoorruimtes waar helder en niet-verblindend licht essentieel is voor productiviteit. Het 6000K daglicht zorgt voor een energieke werkplek en helpt vermoeidheid van de ogen te verminderen.

    Werkplaatsen en garages

    In werkplaatsen en garages biedt de LED batten 150cm 50W helder en gelijkmatig licht, wat cruciaal is voor het uitvoeren van gedetailleerd werk. De robuuste constructie en hoge lichtopbrengst maken het armatuur perfect voor deze omgevingen.

    Magazijnen en industriële ruimtes

    Voor magazijnen en industriële ruimtes is betrouwbare verlichting een must. Deze LED batten biedt de krachtige en consistente verlichting die nodig is voor veilig en efficiënt werken in grote ruimtes.

    Residentiële toepassingen

    Ook in woningen kan de LED batten 150cm 50W uitstekend van pas komen. Voor garages, kelderruimtes, bijkeukens en andere utilitaire ruimtes biedt dit armatuur de helderheid en efficiëntie die je nodig hebt.

    Conclusie

    De LED batten 150cm 50W van LEDLichtGroothandel.nl is de ideale keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige, energiezuinige verlichting. Met zijn daglichtheldere licht, eenvoudige installatie en duurzame ontwerp biedt deze LED batten een veelzijdige oplossing voor diverse toepassingen. Of het nu voor een kantoor, werkplaats, magazijn of woning is, dit LED armatuur zorgt voor een betrouwbare en efficiënte verlichting. Bezoek onze website en bestel vandaag nog om te profiteren van de vele voordelen die onze LED batten te bieden hebben.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    AR292454
    EAN
    8433325292454

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten