Become a dealer?

Thuiswinkel
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  LED Backlit paneel 30W - Zwart - 120x30cm - 135LM/W - CCT Switch lichtkleur instelbaar

  Productomschrijving
  Het LED-paneel met een vermogen van 30W en een helderheid van 135 lumen per watt is een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor de verlichting van uw woon- of zakelijke ruimtes. De hoge helderheid zorgt voor een duidelijke en gelijkmatige verlichting van de ruimte, terwijl de LED-technologie zorgt voor een langere levensduur en een lager e...

  Het LED-paneel met een vermogen van 30W en een helderheid van 135 lumen per watt is een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor de verlichting van uw woon- of zakelijke ruimtes. De hoge helderheid zorgt voor een duidelijke en gelijkmatige verlichting van de ruimte, terwijl de LED-technologie zorgt voor een langere levensduur en een lager energieverbruik in vergelijking met traditionele gloeilampen.

  Het paneel is achtergrondverlicht en heeft een hoge kleurweergave, waardoor kleuren en details in uw ruimte natuurgetrouw worden weergegeven. Het slanke ontwerp en de eenvoudige installatie maken het een ideale keuze voor elke ruimte, of het nu thuis is of op kantoor.

  Dankzij de duurzame LED-technologie en de hoge energie-efficiëntie bespaart u niet alleen geld op de energierekening, maar ook op onderhoud en vervanging van lampen. Het LED-paneel is bovendien milieuvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen zoals kwik, waardoor het een veilige en duurzame keuze is.

  Al met al is het LED-paneel met een vermogen van 30W en een helderheid van 135 lumen per watt een uitstekende keuze voor de verlichting van uw ruimtes. Het biedt een hoge helderheid, een natuurgetrouwe kleurweergave en is milieuvriendelijk en energie-efficiënt

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  PLX277724
  EAN
  PLX277724

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Eerder door jou bekeken producten