Become a dealer?

Thuiswinkel
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  LED 3F Trackrail - Noodarmatuur Exit - Wit - 1W - 3.2V, 1500mAh LiFePO4

  Productomschrijving
  Product omschrijving Deze 3-fase noodverlichting met accu is speciaal ontworpen om maximale veiligheid en betrouwbaarheid te bieden tijdens noodsituaties. De 3-fase noodverlichting met accu is uitgerust met een efficiënte 1 watt lichtbron die duidelijk wit 6000K licht genereert. Hierdoor is de nooduitgang goed zichtbaar, zelfs in noodsituaties....

  Product omschrijving

  Deze 3-fase noodverlichting met accu is speciaal ontworpen om maximale veiligheid en betrouwbaarheid te bieden tijdens noodsituaties. De 3-fase noodverlichting met accu is uitgerust met een efficiënte 1 watt lichtbron die duidelijk wit 6000K licht genereert. Hierdoor is de nooduitgang goed zichtbaar, zelfs in noodsituaties. Met een CRI-waarde van 80 ben je verzekerd van uitstekende lichtkwaliteit. De noodverlichting beschikt over een 4 aderige kabel.

  LED-indicator 3-fase noodverlichting

  Een handige auto test functie is ingebouwd in de noodverlichting, waardoor u altijd zeker bent van goed werkende noodverlichting. Dit zorgt ervoor dat iedereen snel en veilig naar de nooduitgang geleid kan worden. Deze nooduitgang verlichting is ideaal voor winkelpanden, bedrijven en openbare ruimtes.

  Krachtige accu

  Met een efficiënte 1W lichtbron biedt de noodverlichting uitstekende prestaties. De bijbehorende LifePO4 3.2V 1500mAh accu zorgt ervoor dat de LED noodlamp tot wel 3 uur blijft branden tijdens een noodsituatie. Een LED-lampje geeft automatisch aan wanneer de lamp niet goed is aangesloten door vervolgens van kleur te veranderen.

  Garantie

  Je hebt 5 jaar garantie op de LED noodverlichting en 2 jaar op de accu.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  PLX800659
  EAN
  PLX800659

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Eerder door jou bekeken producten