Become a dealer?

Thuiswinkel
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  Ledvance LED Breedstraler Photocell GEN 3 Zwart 125W 125lm/w - 4000k - IP65

  Productomschrijving
  Datasheet Productvoordelen Helder, robuust en duurzaam Schakelt automatisch in en uit overeenkomstig de hoeveelheid beschikbaar daglicht Altijd-aan schakeling, geactiveerd door een speciale netschakeling Veilige en zeer gelijkmatige verlichting, door matte en geharde glazen diffusor Geen lichtuitstraling in de bovenste helft van het armatuu...

  Datasheet

  Productvoordelen

  • Helder, robuust en duurzaam
  • Schakelt automatisch in en uit overeenkomstig de hoeveelheid beschikbaar daglicht
  • Altijd-aan schakeling, geactiveerd door een speciale netschakeling
  • Veilige en zeer gelijkmatige verlichting, door matte en geharde glazen diffusor
  • Geen lichtuitstraling in de bovenste helft van het armatuur (ULOR 0%) bij een kanteling van 0°
  • Energiebesparingen van maximaal 90% vergeleken met halogeenlampschijnwerpers
  • 5 jaar garantie

  De Ledvance LED Breedstraler Photocell GEN 3 Zwart 125W vertegenwoordigt een geavanceerde stap voorwaarts in buitenverlichtingstechnologie, ontworpen om de prestaties en efficiëntie te maximaliseren in uiteenlopende toepassingen. Als een doelgerichte vervanging voor traditionele schijnwerpers met halogeenlampen, biedt deze breedstraler een betrouwbare oplossing voor verlichting in veeleisende omgevingen, waaronder industriële installaties, openbare ruimtes, bouwterreinen en architectonische accentueringen aan gebouwen.

  Een kenmerk dat deze breedstraler onderscheidt, is de naadloze integratie van een daglichtsensor in de glasplaat, waardoor een intelligente lichtregeling mogelijk is. Deze sensor detecteert en reageert op veranderingen in de omgevingslichtniveaus, waarbij de verlichting automatisch wordt ingeschakeld bij lage verlichtingssterktes onder de 35 lux en uitgeschakeld bij hogere niveaus boven de 95 lux. Dit niet alleen bevordert de energie-efficiëntie, maar biedt ook een adaptieve verlichtingsoplossing die zich aanpast aan de behoeften van de omgeving.

  Met een reflectorgebaseerde, symmetrische lichtverdeling en een uitstralingshoek van 100° x 100°, zorgt deze breedstraler voor een gelijkmatige en uitgebreide verlichting over het gewenste gebied. Verder is het uitgerust met een geïntegreerde brede spanningsdriver die geschikt is voor een breed bereik van spanningen (100 - 277 V AC), samen met een robuuste overspanningsbeveiliging tot 6 kV (L/N-PE) en 4 kV (L-N), wat de betrouwbaarheid en duurzaamheid in veeleisende omgevingen verzekert. Met een veelzijdige montagemogelijkheid, een ademend membraan voor optimale luchtuitwisseling en een voorgeïnstalleerde kabel voor gebruiksgemak, biedt deze LED Breedstraler Photocell een geavanceerde oplossing voor buitenverlichting die voldoet aan de hoogste normen van prestatie en betrouwbaarheid.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  LV461161
  EAN
  4058075461161

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Eerder door jou bekeken producten