Become a dealer?

Thuiswinkel
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  Ledvance LED Breedstraler Photocell GEN 3 Zwart 80 Watt

  Productomschrijving
  Productvoordelen Helder, robuust en duurzaam Schakelt automatisch in en uit overeenkomstig de hoeveelheid beschikbaar daglicht Altijd-aan schakeling, geactiveerd door een speciale netschakeling Veilige en zeer gelijkmatige verlichting, door matte en geharde glazen diffusor Geen lichtuitstraling in de bovenste helft van het armatuur (ULOR 0%)...

  Productvoordelen

  • Helder, robuust en duurzaam
  • Schakelt automatisch in en uit overeenkomstig de hoeveelheid beschikbaar daglicht
  • Altijd-aan schakeling, geactiveerd door een speciale netschakeling
  • Veilige en zeer gelijkmatige verlichting, door matte en geharde glazen diffusor
  • Geen lichtuitstraling in de bovenste helft van het armatuur (ULOR 0%) bij een kanteling van 0°
  • Energiebesparingen van maximaal 90% vergeleken met halogeenlampschijnwerpers
  • 5 jaar garantie

  De Ledvance LED Breedstraler Photocell GEN 3 Zwart 80W is een geavanceerde verlichtingsarmatuur die een innovatieve benadering biedt voor buitenverlichtingstoepassingen. Ontworpen als een krachtige vervanging voor conventionele schijnwerpers met halogeenlampen, excelleert deze breedstraler in diverse omgevingen, variërend van industriële locaties tot publieke zones en bouwplaatsen, en zelfs de gevels van gebouwen.

  Een opvallend kenmerk van deze breedstraler is de integratie van een daglichtsensor direct in de glasplaat, wat resulteert in een intelligent lichtregelsysteem. Hierdoor wordt de verlichting automatisch geactiveerd bij een lage verlichtingssterkte van onder de 35 lux en uitgeschakeld bij een hogere verlichtingssterkte van boven de 95 lux. Dit zorgt niet alleen voor energiebesparing, maar ook voor een gepersonaliseerde en efficiënte verlichtingservaring, afgestemd op de omgevingsomstandigheden.

  Met een reflectorgebaseerde, symmetrische lichtverdeling en een uitstralingshoek van 100° x 100°, biedt deze breedstraler een uniforme en uitgebalanceerde verlichting over het beoogde gebied. Bovendien beschikt het over een geïntegreerde brede spanningsdriver die compatibel is met een breed scala aan spanningen (100 - 277 V AC), samen met een robuuste overspanningsbeveiliging tot 6 kV (L/N-PE) en 4 kV (L-N), waardoor het een betrouwbare en duurzame verlichtingsoplossing is, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Met een veelzijdige montagebeugel, ademend membraan voor optimale luchtuitwisseling en voorgeïnstalleerde kabel voor gebruiksgemak, biedt deze LED Breedstraler Photocell een ongeëvenaarde combinatie van functionaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid voor buitenverlichtingstoepassingen.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  LV461130
  EAN
  4058075461130

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Eerder door jou bekeken producten