Become a dealer?

Thuiswinkel
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  Ledvance LED Breedstraler GEN 3 Zwart - 80W 125 lm/W - 4000k - IP65

  Productomschrijving
  Datasheet Productvoordelen Helder, 4000k robuust en duurzaam Veilige en zeer gelijkmatige verlichting, door matte en geharde glazen diffusor Geen lichtuitstraling in de bovenste helft van het armatuur (ULOR 0%) bij een kanteling van 0° Energiebesparingen van maximaal 90% vergeleken met halogeenlampschijnwerpers 5 jaar garantie De Ledvan...

  Datasheet

  Productvoordelen

  • Helder, 4000k robuust en duurzaam
  • Veilige en zeer gelijkmatige verlichting, door matte en geharde glazen diffusor
  • Geen lichtuitstraling in de bovenste helft van het armatuur (ULOR 0%) bij een kanteling van 0°
  • Energiebesparingen van maximaal 90% vergeleken met halogeenlampschijnwerpers
  • 5 jaar garantie

  De Ledvance LED Breedstraler GEN 3 in een krachtige 80W uitvoering vertegenwoordigt een verfijnde stap voorwaarts in buitenverlichting, met een focus op duurzaamheid en aanpasbaarheid. Als een veelzijdige vervanging voor traditionele schijnwerpers met halogeenlampen, vindt deze breedstraler zijn plaats in uiteenlopende omgevingen, van industriële locaties tot publieke zones en bouwplaatsen. Zijn IP65-classificatie staat garant voor zijn robuustheid en geschiktheid voor buitengebruik, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het verlichten van gevels van gebouwen en andere buitenruimtes.

  Wat deze breedstraler onderscheidt, is zijn vermogen om te voldoen aan de rigoureuze eisen van industriële toepassingen. Met een reflectorgebaseerde, symmetrische lichtverdeling en een uitstralingshoek van 100° x 100°, biedt het niet alleen een gelijkmatige verlichting, maar ook een geoptimaliseerde lichtspreiding voor grote industriële ruimtes. Deze functionaliteit wordt ondersteund door een geïntegreerde brede spanningsdriver, die een stabiele werking waarborgt over een breed spanningsbereik van 100 tot 277 VAC.

  Naast zijn technische kenmerken biedt deze breedstraler ook praktische voordelen, zoals een ademend membraan dat de luchtuitwisseling optimaliseert zonder de IP-bescherming in gevaar te brengen. Dit draagt bij aan een langere levensduur en consistente prestaties onder verschillende weersomstandigheden. Met een voorgeïnstalleerde, flexibele kabel van 1 m met enkele draden wordt de installatie vereenvoudigd, waardoor het een praktische keuze is voor verschillende buitenverlichtingstoepassingen. Kortom, de Ledvance LED Breedstraler GEN 3 belichaamt een combinatie van kracht, betrouwbaarheid en bruikbaarheid, waardoor het een onmisbare aanwinst is voor buitenverlichtingsprojecten, vooral in industriële omgevingen.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  LV422520
  EAN
  4058075422520

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Eerder door jou bekeken producten