Become a dealer?

Thuiswinkel
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  Ledvance LED Breedstraler GEN 3 Zwart - 50W 120lm/w 6000lm - 4000k - IP65

  Productomschrijving
  Datasheet Productvoordelen Helder, robuust en duurzaam Veilige en zeer gelijkmatige verlichting, door matte en geharde glazen diffusor Geen lichtuitstraling in de bovenste helft van het armatuur (ULOR 0%) bij een kanteling van 0° Energiebesparingen van maximaal 90% vergeleken met halogeenlampschijnwerpers 5 jaar garantie ...

  Datasheet

  Productvoordelen

  • Helder, robuust en duurzaam
  • Veilige en zeer gelijkmatige verlichting, door matte en geharde glazen diffusor
  • Geen lichtuitstraling in de bovenste helft van het armatuur (ULOR 0%) bij een kanteling van 0°
  • Energiebesparingen van maximaal 90% vergeleken met halogeenlampschijnwerpers
  • 5 jaar garantie

  De Ledvance LED Breedstraler GEN 3, met een krachtige output van 50W, markeert een geavanceerde stap voorwaarts in buitenverlichtingstechnologie. Als een doordachte vervanging voor conventionele schijnwerpers met halogeenlampen, vindt deze breedstraler zijn plaats in een divers scala aan toepassingen, van industriële omgevingen tot publieke zones en bouwplaatsen. Zijn IP65-classificatie onderstreept zijn robuustheid en geschiktheid voor buitengebruik, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het verlichten van gevels van gebouwen en andere buitenruimtes.

  Wat deze breedstraler onderscheidt, is zijn vermogen om te voldoen aan de veeleisende behoeften van industriële toepassingen. Met een reflectorgebaseerde, symmetrische lichtverdeling en een uitstralingshoek van 100° x 100°, zorgt het niet alleen voor een gelijkmatige verlichting, maar biedt het ook een geoptimaliseerde lichtspreiding voor industriële omgevingen. Deze functionaliteit wordt verder ondersteund door een geïntegreerde brede spanningsdriver, die een betrouwbare werking garandeert over een breed spanningsbereik van 100 tot 277 VAC.

  Naast zijn technische specificaties biedt deze breedstraler praktische eigenschappen zoals een ademend membraan, dat de luchtuitwisseling optimaliseert zonder afbreuk te doen aan de IP-bescherming. Dit draagt bij aan een lange levensduur en consistente prestaties in wisselende weersomstandigheden. Met een voorgeïnstalleerde, flexibele kabel van 1 m met enkele draden wordt de installatie vereenvoudigd, waardoor het een praktische keuze is voor diverse buitenverlichtingstoepassingen. Kortom, de Ledvance LED Breedstraler GEN 3 belichaamt een harmonieuze combinatie van kracht, betrouwbaarheid en praktische bruikbaarheid, waardoor het een essentiële aanwinst is voor buitenverlichtingsprojecten, met name in industriële omgevingen.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  LV421264
  EAN
  4058075421264

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Eerder door jou bekeken producten