Become a dealer?

Thuiswinkel
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  Zakelijke klant worden

  Bij Ledlichtgroothandel hechten wij veel waarde aan onze zakelijke klanten zoals installateurs, bouwbedrijven, hoveniers, klusbedrijven enzovoorts. Daarom kunt u van veel extra voordeel genieten wanneer u een zakelijke klant wordt bij ons. Zo ontvangt u altijd 10% korting op ons gehele assortiment! Daarnaast krijgt u een eigen contactpersoon voor persoonlijk contact en heeft u inzicht in uw bestelgeschiedenis. Tevens staat het woord ‘service’ bij ons hoog in het vaandel. 

  Hoe meldt u zich aan voor een zakelijk account?

  Met het zakelijk aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor een zakelijk account. Het kost nog geen 3 minuten tijd. Na het registreren vragen wij u om ons een mail te sturen naar [email protected], met daarin uw bedrijfsnaam en uw Kvk of BTW nummer. Na deze mail gaan wij aan de slag en voorzien wij u van een zakelijk account, waarop automatisch uw korting wordt verwerkt.

   

  1. Meer dan 4000 artikelen met levering uit eigen voorraad

  Ons assortiment bestaat uit meer dan 4.000 bevestigingsmaterialen en aanverwante klusproducten en wordt dagelijks uitgebreid. Wij leveren altijd uit eigen voorraad van ons eigen partners Spectrum LED, Philips, Ledvance en diverse anderen. Spiek ook even bij onze aanbiedingen voor dubbel voordeel. 

  2. Aantrekkelijke prijzen

  Bovendien zijn wij door onze aantrekkelijke prijzen goedkoper dan de bouwmarkt en groothandels en kunnen wij uw producten al binnen 1 werkdag leveren, in geheel Nederland en België. Óók levering op zaterdag en maandag! Hebt u iets nodig wat wij (nog) niet in het assortiment hebben of wilt u volle pallets bestellen? Stuur ons dan een bericht en we gaan voor u aan de slag.

  3. Achteraf betalen mogelijk

  Met onze partner Biller is het desgewenst mogelijk voor bedrijven om achteraf te betalen. Voor vaste klanten kan dit ook op rekening. 

   

   

  Heb je nog vragen?

  Telefoonnummer

  036 760 50 65
  9,2Review LogoWij scoren een 9,2 op Webwinkelkeur

  Ledlichtgroothandel.nl

  Koningsbeltweg 51
  1329AE Almere
  Nederland Bekijk op Google Maps