Become a dealer?

Thuiswinkel
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  Dropshipping bij Ledlichtgroothandel - Ontdek de mogelijkheden!

  Bij Ledlichtgroothandel bieden wij bedrijven, webshops en winkels de mogelijkheid om onze artikelen te dropshippen. Zo is het mogelijk om onze artikelen te verkopen, zonder zelf de voorraad te houden of logistiek werk te verrichten. Wij versturen voor u de producten vanuit ons eigen magazijn, rechtstreeks naar de klant! Wij kunnen dit op verschillende manieren voor u invullen. We komen graag met u in contact om uw behoeften en onze mogelijkheden te bespreken. Via onderstaande contactformulier kunt u een aanvraag bij ons doen.

  Waarom dropshippen via Ledlichtgroothandel?

  Dropshippen via Ledlichtgroothandel biedt u en uw klanten een aantal grote voordelen. Steeds meer bedrijven kiezen voor dropshipment bij Ledlichtgroothandel. De belangrijkste voordelen zijn:

  • Geen eigen voorraad houden
  • Razendsnelle leveringen
  • Goede marges en scherpe prijzen
  • Volledige ontzorging bij het verwerken van orders
  • Een enorm breed assortiment klus- en tuinartikelen
  • De beste voorwaarden

  Voorbeelden van dropship-samenwerkingen met Ledlichtgroothandel.nl

  • Luxar.nl: Luxar is dé groothandel voor professionele LED verlichting, zij zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur, maar ook als particulier ben je aan het juiste adres. Wij leveren een breed assortiment van lichtbronnen en decoratieve armaturen. 
  • Isosky: ISOsky wolkenplafonds worden met aandacht ontworpen in de designstudio van Isosky. De designs kunt naar wens aangepast worden en ze zijn verkrijgbaar in ieder gewenst aantal panelen. De maten 60x60 cm en 120x60 cm zijn erg populair. De wolkenplafonds worden geleverd met hoogwaardige, flikkervrije LED panelen die het daglicht optimaal nabootsen
  • Wantix: Specialist in LED verlichtingsarmaturen. De leverancier voor het leveren van professionele LED-verlichtingsarmaturen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. levert verschillende bijbehorende producten zoals noodverlichting, schijnwerpers en railspots via Ledlichtgroothandel.
  • Online Ledshop Belgie: is de specialist in de verkoop van online LED lampen. Online Ledshop is de webshop van ITcreation en heeft een jaren lange expertise in LED verlichting. Wij leveren hier ons brede assortiment van schijnwerpers. 

  Let op: Wij accepteren enkel dropshipsamenwerkingen met klanten die een fysiek pand hebben, bijvoorbeeld een opslagloods of winkel. 

  Andere mogelijkheden tot samenwerking

  Natuurlijk is het ook mogelijk om een andere vorm van samenwerking aan te gaan met Ledlichtgroothandel. Zo kunnen wij zakelijke klanten sowieso 7,5% bieden op zakelijke bestellingen. Vraag hiervoor een speciaal zakelijk account aan via: Ledlichtgroothandel. Bent u geïnteresseerd in grote afname, bijvoorbeeld in volle pallets? Dan kunt u speciale aanbiedingen vinden via het kopje Ledlichtgroothandel. Wilt u dealer worden van onze producten in uw (web)winkel? Dan gaat u naar de pagina: Dealer worden. Tenslotte is er de mogelijkheid om in uw fysieke winkel een display van Spectrum te plaatsen. ongeacht uw wensen, kunt u bij ons een display aanvragen.

  Interesse? Vul het contactformulier op de contactpagina in, met als onderwerp ''Dropshipping - (bedrijfsnaam)''. Op die manier kan u al uw vragen stellen. Wij komen zo snel mogelijk terug op uw aanvraag om de mogelijkheden te bespreken.

   

   

  Heb je nog vragen?

  Telefoonnummer

  036 760 50 65
  9,2Review LogoWij scoren een 9,2 op Webwinkelkeur

  Ledlichtgroothandel.nl

  Koningsbeltweg 51
  1329AE Almere
  Nederland Bekijk op Google Maps