Become a dealer?

Thuiswinkel
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  LED Buis T5 MASTER (Mains AC) High Efficiency 8W 1000lm - 830 Warm Wit | 55cm - Vervangt 14W

  Philips LED Buis T5 MASTER (Mains AC) High Efficiency 8W 1000lm - 830 Warm Wit | 55cm - Vervangt 14W
  Productomschrijving
  Datasheet Handige informatie over Philips LED buis De Philips LED buis T5 MASTER (Mains AC) High Efficiency 8W 1000lm - 830 warm wit | 55cm is ontworpen als een efficiënt alternatief voor conventionele T5 TL buizen. Deze LED buis biedt tal van voordelen, waaronder aanzienlijke energiebesparing en een langere levensduur. Energiebesparend Met ee...

  Datasheet

  Handige informatie over Philips LED buis

  De Philips LED buis T5 MASTER (Mains AC) High Efficiency 8W 1000lm - 830 warm wit | 55cm is ontworpen als een efficiënt alternatief voor conventionele T5 TL buizen. Deze LED buis biedt tal van voordelen, waaronder aanzienlijke energiebesparing en een langere levensduur.

  Energiebesparend

  Met een verbruik van slechts 8W is deze Philips LED buis een energiezuinige keuze in vergelijking met traditionele TL buizen die 14W verbruiken. Door over te schakelen op deze LED buis kun je aanzienlijk besparen op je maandelijkse energie- en onderhoudskosten. De lagere energiekosten zorgen voor een snelle terugverdientijd van je investering.

  Lange levensduur

  De Philips LED buis heeft een indrukwekkende levensduur van 50.000 uur, wat veel langer is dan de gemiddelde levensduur van conventionele TL buizen, die rond de 10.000 uur ligt. Dit betekent dat je minder vaak hoeft te vervangen en daardoor bespaar je ook op vervangingskosten. Bovendien blijft de lichtopbrengst van de Philips LED buis gedurende de gehele levensduur consistent hoog, waardoor je langer kunt genieten van kwalitatief hoogwaardig licht.

  Verdere kenmerken van de Philips LED buis

  Deze T5 LED TL buis van Philips heeft een diameter van mm, waardoor hij gemakkelijk in bestaande armaturen past. De buis straalt warm wit licht uit met een kleurtemperatuur van 3000K, wat zorgt voor een aangename en comfortabele verlichting in elke ruimte. Dankzij de robuuste LED technologie biedt deze buis een betrouwbare en duurzame verlichting oplossing.

  Voorschakelapparaat en garantie

  Het voorschakelapparaat van de Philips LED buis is geïntegreerd, wat de installatie eenvoudig maakt. Bovendien biedt Lampdirect een all-in-garantie van 5 jaar op deze LED buis, wat extra zekerheid en gemoedsrust geeft. Met deze garantie ben je verzekerd van een duurzame en betrouwbare verlichting oplossing zonder zorgen over defecten of prestatieproblemen.

  Door te kiezen voor de Philips LED buis T5 MASTER (Mains AC) High Efficiency 8W 1000lm - 830 warm wit | 55cm, maak je een slimme en duurzame keuze die niet alleen je energiekosten verlaagt, maar ook bijdraagt aan een beter milieu door minder afval en een lagere CO2-uitstoot.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  PH334250
  EAN
  8719514334250

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Eerder door jou bekeken producten