Become a dealer?

Thuiswinkel
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  Ledvance LED Breedstraler Photocell GEN 3 Zwart 65 Watt

  Productomschrijving
  Productvoordelen Helder, robuust en duurzaam Schakelt automatisch in en uit overeenkomstig de hoeveelheid beschikbaar daglicht Altijd-aan schakeling, geactiveerd door een speciale netschakeling Veilige en zeer gelijkmatige verlichting, door matte en geharde glazen diffusor Geen lichtuitstraling in de bovenste helft van het armatuur (ULOR 0%)...

  Productvoordelen

  • Helder, robuust en duurzaam
  • Schakelt automatisch in en uit overeenkomstig de hoeveelheid beschikbaar daglicht
  • Altijd-aan schakeling, geactiveerd door een speciale netschakeling
  • Veilige en zeer gelijkmatige verlichting, door matte en geharde glazen diffusor
  • Geen lichtuitstraling in de bovenste helft van het armatuur (ULOR 0%) bij een kanteling van 0°
  • Energiebesparingen van maximaal 90% vergeleken met halogeenlampschijnwerpers
  • 5 jaar garantie

  De Ledvance LED Breedstraler Photocell GEN 3 Zwart 65W is een krachtige verlichtingsarmatuur die specifiek is ontworpen als vervanging voor traditionele schijnwerpers met halogeenlampen. Met zijn robuuste constructie en IP65-classificatie is deze breedstraler ideaal voor buitengebruik in diverse omgevingen, zoals industriële locaties, publieke zones, bouwplaatsen en de gevels van gebouwen.

  Wat deze breedstraler onderscheidt, is de integratie van een daglichtsensor in de glasplaat, waardoor het licht automatisch wordt ingeschakeld bij een lage verlichtingssterkte van onder de 35 lux en uitgeschakeld bij een hogere verlichtingssterkte van boven de 95 lux. Dit zorgt niet alleen voor energiebesparing, maar ook voor een efficiënter gebruik van de verlichting, aangepast aan de omgevingsomstandigheden.

  Met een reflectorgebaseerde, symmetrische lichtverdeling en een uitstralingshoek van 100° x 100°, biedt deze breedstraler een gelijkmatige en brede verlichting over het gewenste gebied. Bovendien is het uitgerust met een geïntegreerde brede spanningsdriver die geschikt is voor een breed scala aan spanningen (100 - 277 V AC), en biedt het bescherming tegen overspanning tot 6 kV (L/N-PE) en 4 kV (L-N), wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid verhoogt. Met zijn veelzijdige montagemogelijkheden en een veiligheidsadvies voor maximale windbelasting, biedt deze LED Breedstraler Photocell een betrouwbare en efficiënte verlichtingsoplossing voor verschillende buitenomgevingen.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  LV461093
  EAN
  4058075461093

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Eerder door jou bekeken producten