Become a dealer?

Thuiswinkel
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  Ledvance LED Waterdichte Montagebalk Vochtbestendig 46 Watt

  Productomschrijving
  Productvoordelen Lage flikkering ≤ 10 % Gelijkmatig verdeeld licht Energiebesparing tot 60% (in vergelijking met conventionele armaturen) Eenvoudige installatie, geen gereedschap vereist voor aansluiting 5 jaar garantie De Ledvance LED Waterdichte Montagebalk Vochtbestendig 46W biedt een geavanceerde verlichtingsoplossing voor diverse t...

  Productvoordelen

  • Lage flikkering ≤ 10 %
  • Gelijkmatig verdeeld licht
  • Energiebesparing tot 60% (in vergelijking met conventionele armaturen)
  • Eenvoudige installatie, geen gereedschap vereist voor aansluiting
  • 5 jaar garantie

  De Ledvance LED Waterdichte Montagebalk Vochtbestendig 46W biedt een geavanceerde verlichtingsoplossing voor diverse toepassingen, waaronder industriële en opslagfaciliteiten, autoparkeerplaatsen, garages en werkplaatsen. Met een indrukwekkende lichtopbrengst tot 139 lm/W levert deze montagebalk helder en efficiënt licht voor een optimale zichtbaarheid en veiligheid in elke omgeving.

  Met een lichtstraalhoek van 110° zorgt deze montagebalk voor een gelijkmatige verspreiding van het licht, waardoor schaduwplekken worden geminimaliseerd en een consistente verlichting wordt gegarandeerd. De montagebalk is uitgerust met roestvrij stalen klemmen en veiligheidsschroeven, waardoor een stevige en veilige installatie mogelijk is, zelfs in veeleisende omgevingen.

  Dankzij de meegeleverde montageaccessoires, waaronder een ophangkit en diefstalbeschermingskit, kan deze montagebalk eenvoudig worden geïnstalleerd en beschermd tegen ongewenste manipulatie. Met een focus op duurzaamheid, prestaties en gebruiksgemak biedt de Ledvance LED Waterdichte Montagebalk Vochtbestendig 46W een betrouwbare verlichtingsoplossing voor elke omgeving waar helder en efficiënt licht essentieel is.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  LV541207
  EAN
  4058075541207

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Eerder door jou bekeken producten