Become a dealer?

Thuiswinkel
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  Ledvance LED Waterdichte Montagebalk Vochtbestendig 32 Watt

  Ledvance Ledvance LED Waterdichte Montagebalk Vochtbestendig 32 Watt
  Productomschrijving
  Productvoordelen Lage flikkering ≤ 10 % Gelijkmatig verdeeld licht Energiebesparing tot 60% (in vergelijking met conventionele armaturen) Eenvoudige installatie, geen gereedschap vereist voor aansluiting 5 jaar garantie De Ledvance LED Waterdichte Montagebalk in vochtbestendig ontwerp met een vermogen van 32W is specifiek ontworpen voor...

  Productvoordelen

  • Lage flikkering ≤ 10 %
  • Gelijkmatig verdeeld licht
  • Energiebesparing tot 60% (in vergelijking met conventionele armaturen)
  • Eenvoudige installatie, geen gereedschap vereist voor aansluiting
  • 5 jaar garantie

  De Ledvance LED Waterdichte Montagebalk in vochtbestendig ontwerp met een vermogen van 32W is specifiek ontworpen voor gebruik in industriële- en opslagfaciliteiten, waar het zijn uitstekende prestaties en duurzaamheid kan benutten. Het is ideaal voor toepassingen zoals autoparkeerplaatsen, onderdoorgangen, garages, en werkplaatsen, inclusief assemblagelijnen, waar betrouwbare en heldere verlichting essentieel is voor een optimale werkomgeving.

  Met een indrukwekkende hoge lichtopbrengst tot 139 lm/W en een brede lichtstraalhoek van 110° zorgt dit armatuur voor een efficiënte en gelijkmatige verlichting over grote ruimtes. De gebruikte roestvrijstalen klemmen met inbegrepen veiligheidsschroeven bieden een stevige en betrouwbare bevestiging, terwijl de meegeleverde montageaccessoires, waaronder een ophangkit en diefstalbeschermingskit, zorgen voor een eenvoudige installatie en extra veiligheid.

  Met deze kenmerken biedt de Ledvance LED Waterdichte Montagebalk niet alleen een krachtige verlichtingsoplossing voor industriële omgevingen, maar ook een combinatie van duurzaamheid, efficiëntie en gebruiksgemak die voldoet aan de specifieke eisen van veeleisende toepassingen.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  LV541108
  EAN
  4058075541108

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Eerder door jou bekeken producten