Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED Railspot 3-Fase Spot Artemida Max Wit 12W-42W 1300lm-3800lm 36D - 930 Warm Wit

    Productomschrijving
    3-Fase LED Railspot Artemida Max 4000K - Uit Voorraad Leverbaar Datasheet Ben je op zoek naar een krachtige en veelzijdige verlichtingsoplossing voor jouw winkel, showroom of kantoor? De 3-Fase LED Railspot Artemida Max 4000K van LED Licht Groothandel biedt de perfecte combinatie van efficiëntie, duurzaamheid en stijl. Deze hoogwaard...

    3-Fase LED Railspot Artemida Max 4000K - Uit Voorraad Leverbaar

    Datasheet

    Ben je op zoek naar een krachtige en veelzijdige verlichtingsoplossing voor jouw winkel, showroom of kantoor? De 3-Fase LED Railspot Artemida Max 4000K van LED Licht Groothandel biedt de perfecte combinatie van efficiëntie, duurzaamheid en stijl. Deze hoogwaardige railspot is ontworpen om elke ruimte optimaal te verlichten en is direct uit voorraad leverbaar.

    Uitstekende Technische Specificaties

    1. Krachtige Verlichting De Artemida Max 4000K levert helder en natuurlijk wit licht (4000K), wat ideaal is voor het creëren van een uitnodigende en professionele sfeer. Deze railspot zorgt voor een consistente en gelijkmatige verlichting van je ruimte, perfect voor het accentueren van producten of specifieke gebieden.

    2. Lange Levensduur Met een indrukwekkende levensduur van 50.000 branduren is de Artemida Max een duurzame keuze. Dit betekent minder vaak vervangen en lagere onderhoudskosten, waardoor je langdurig kunt genieten van betrouwbare verlichting.

    3. Uit Voorraad Leverbaar Bij LED Licht Groothandel begrijpen we dat je snel wilt profiteren van je nieuwe verlichting. Daarom is de 3-Fase LED Railspot Artemida Max 4000K uit voorraad leverbaar, zodat je direct kunt starten met het verlichten van je ruimte zonder lange wachttijden.

    4. 5 Jaar Garantie We staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden we een uitgebreide garantie van 5 jaar op de Artemida Max railspot. Dit geeft je de zekerheid dat je investeert in een betrouwbare en duurzame verlichtingsoplossing.

    Voordelen van de 3-Fase LED Railspot Artemida Max 4000K

    • Energiezuinig: Bespaar aanzienlijk op je energiekosten dankzij de efficiënte LED-technologie.
    • Milieuvriendelijk: LED-verlichting is vrij van schadelijke stoffen en produceert geen UV-straling, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt.
    • Flexibele Installatie: Deze railspot is eenvoudig te installeren op een 3-fase railsysteem, waardoor je de verlichting gemakkelijk kunt aanpassen en richten naar behoefte.
    • Professioneel Design: Het strakke en moderne ontwerp past perfect in elke professionele omgeving, van winkels tot kantoren en showrooms.

    Unieke Voordelen van Onze Webwinkel

    Bij LED Licht Groothandel profiteer je van diverse voordelen:

    • Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
    • 60 dagen retourtermijn
    • Gratis verzending vanaf €149,-

    Bestel Nu en Verlicht Jouw Ruimte

    Ontdek de perfecte combinatie van efficiëntie, duurzaamheid en stijl met de 3-Fase LED Railspot Artemida Max 4000K. Bestel vandaag nog en geniet van de voordelen van hoogwaardige LED-verlichting in jouw ruimte.

    Bezoek onze website LED Licht Groothandel en bestel jouw 3-fase LED railspot. Profiteer van onze uitstekende service en snelle levering. Transformeer je winkel, showroom of kantoor met de heldere en energiezuinige verlichting van LED Licht Groothandel.

     

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    SP140478
    EAN
    5904433140478

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten