Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED Downlight 15W - WIT - Ortho Ø170 - 1875LM - CCT Switch - Dimbaar fase afsnijding - 230v aansluiting met 1.5m aansluitsnoer

    LCB LED LED Downlight 15W - WIT - Ortho Ø170 - 1875LM - CCT Switch  - Dimbaar fase afsnijding - 230v aansluiting met 1.5m aansluitsnoer
    Productomschrijving
    LED downlight Ortho wit 15W zaagmaat 170: veelzijdige verlichting voor intensief gebruik De LED downlight Ortho wit 15W is een veelzijdige en betrouwbare verlichtingsoplossing die ideaal is voor diverse binnenruimtes zoals kantoren, klaslokalen en andere intensief gebruikte omgevingen. Dankzij de instelbare lichtkleur en lage verblindingsfactor bi...

    LED downlight Ortho wit 15W zaagmaat 170: veelzijdige verlichting voor intensief gebruik

    De LED downlight Ortho wit 15W is een veelzijdige en betrouwbare verlichtingsoplossing die ideaal is voor diverse binnenruimtes zoals kantoren, klaslokalen en andere intensief gebruikte omgevingen. Dankzij de instelbare lichtkleur en lage verblindingsfactor biedt deze downlighter een optimale verlichtingservaring.

    Uit voorraad leverbaar en 5 jaar garantie

    Deze hoogwaardige LED downlighter is direct uit voorraad leverbaar, zodat u snel kunt profiteren van zijn vele voordelen. Daarnaast komt dit product met een garantie van 5 jaar, wat zorgt voor extra gemoedsrust en zekerheid over de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de LED-spot.

    Flexibele lichtkleurinstelling

    De Ortho downlighter is uitgerust met een handige CCT-SWITCH aan de achterzijde, waarmee u de lichtkleur eenvoudig kunt aanpassen naar 3000K, 4000K of 5000K. Dit maakt het armatuur geschikt voor verschillende toepassingen:

    • 3000K: Perfect voor algemene ruimtes, ontvangruimtes, balies, kleedkamers of basisscholen. Deze warmwitte kleur zorgt voor een uitnodigende en comfortabele sfeer.
    • 4000K: Ideaal voor klaslokalen, kantoorruimtes, showrooms, keukens, kapsalons, retail of museums. Deze neutraal witte kleur biedt helder en natuurlijk licht dat de productiviteit en concentratie bevordert.
    • 5000K: Geschikt voor werkruimtes, magazijnen en kantoorruimtes. Deze koelwitte kleur zorgt voor een heldere en stimulerende verlichting die vermoeidheid helpt verminderen.

    Beschrijving van de LED downlight Ortho

    De Ortho downlighter is ontworpen met een verdiepte lens, waardoor de verblindingsfactor zeer laag is. Dit maakt het armatuur ideaal voor ruimtes waar een comfortabele verlichting essentieel is. De downlighter wordt geleverd inclusief een externe LED-driver en is voorzien van een 1,5 meter snoer met eurostekker, wat zorgt voor eenvoudige en flexibele installatie.

    Technische specificaties

    • Wattage: 15W
    • Zaagmaat: 170 mm
    • Lichtkleuren: 3000K, 4000K, 5000K
    • Verblindingsfactor: Laag, dankzij de verdiepte lens
    • Inclusief: Externe LED-driver, 1,5 meter snoer en eurostekker
    • Beschermingsklasse: IP20, geschikt voor droge binnenruimtes

    Volledig dimbaar

    Deze LED downlighter is volledig te dimmen met een dimmer die geschikt is voor fase afsnijding. Hierdoor kunt u de lichtintensiteit naar wens aanpassen, wat bijdraagt aan een flexibele en comfortabele verlichtingsoplossing. Bekijk ons ruime assortiment aan dimmers met fase afsnijding om de ideale dimmer voor uw installatie te vinden.

    Conclusie

    De LED downlight Ortho wit 15W met zaagmaat 170 is een veelzijdige en efficiënte verlichtingsoplossing die perfect is voor diverse binnenruimtes. Met zijn instelbare lichtkleuren, lage verblindingsfactor en volledige dimbaarheid biedt dit armatuur een uitstekende combinatie van kwaliteit en prestaties. Bestel vandaag nog en profiteer van snelle levering uit voorraad en een garantie van 5 jaar, zodat u verzekerd bent van langdurig gebruiksgemak en tevredenheid.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    PLX271333
    EAN
    8720701271333

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten