Become a dealer?

Thuiswinkel
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 5% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 5% korting

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 5% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 5% korting

  LED Batten armatuur IP65 - 120cm 36W - 4000K helder wit licht - Compleet incl. bevestigingsmateriaal

  Productomschrijving
  Compleet waterdicht LED armatuur Dit LED armatuur is een compleet spatwaterdichte armatuur IP65 met geïntegreerde LED-verlichting. De LED lampen zitten in het armatuur ingebouwd en kunnen niet vervangen worden. Naast de led lampen zit er ook een transformator in dit LED armatuur ingebouwd. Hierdoor kunt u het LED armatuur direct op 230V aansluite...

  Compleet waterdicht LED armatuur

  Dit LED armatuur is een compleet spatwaterdichte armatuur IP65 met geïntegreerde LED-verlichting. De LED lampen zitten in het armatuur ingebouwd en kunnen niet vervangen worden. Naast de led lampen zit er ook een transformator in dit LED armatuur ingebouwd. Hierdoor kunt u het LED armatuur direct op 230V aansluiten. Het LED armatuur is zeer plat waardoor het zeer geschikt is voor ruimtes waar veel licht nodig is maar niet veel plek is om het op te monteren.

  Zeer eenvoudig te monteren

  Dit LED armatuur is zeer eenvoudig te monteren. Aan een kopse kant van het LED armatuur zit een wartel waar de stroomkabel in aangesloten kan worden. Inbegrepen bij dit LED armatuur zit 2 montageklemmen. Hiermee kan het armatuur  strak tegen het plafond of muur gemonteerd worden.

  Bespaar direct 50% energiekosten

  Dit LED armatuur van 120cm verbruikt maar liefst 36W en is vergelijkbaar met 2 conventionele TL buizen van 36W. Dit LED armatuur is dus 2 keer zo zuinig t.o.v. ouderwetse TL-buizen. Naast het lage verbruik gaat dit LED armatuur ook minimaal 17.000 branduur mee en heeft het een lichtopbrengst van 3300 Lumen.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  SP539518
  EAN
  5902650539518

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Eerder door jou bekeken producten