Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED montagebalk compleet 150cm - Limea - 75W - 173lm p/w - 4000K 840 - IP65 - 5 jaar garantie

    Spectrum LED montagebalk compleet 150cm - Limea - 75W - 173lm p/w - 4000K 840 - IP65 - 5 jaar garantie
    Productomschrijving
    LED-armatuur Limea 150cm 75W 150lm/W Hoogwaardige verlichting voor professionele toepassingen Het LED-armatuur Limea 150cm 75W 150lm/W is de ideale keuze voor wie op zoek is naar krachtige, efficiënte en duurzame verlichtingsoplossingen. Dit armatuur combineert energiezuinigheid met uitstekende prestaties, waardoor het perfect is voor diverse co...

    LED-armatuur Limea 150cm 75W 150lm/W

    Hoogwaardige verlichting voor professionele toepassingen

    Het LED-armatuur Limea 150cm 75W 150lm/W is de ideale keuze voor wie op zoek is naar krachtige, efficiënte en duurzame verlichtingsoplossingen. Dit armatuur combineert energiezuinigheid met uitstekende prestaties, waardoor het perfect is voor diverse commerciële en industriële toepassingen, zoals magazijnen, werkplaatsen, parkeergarages en meer.

    Energiezuinig en krachtig

    Met een verbruik van slechts 75 watt levert het LED-armatuur Limea een indrukwekkende lichtopbrengst van 11.250 lumen (150 lm/W). Dit zorgt voor een heldere en gelijkmatige verlichting, ideaal voor grote ruimtes waar krachtige verlichting essentieel is. Dit armatuur straalt een neutraal wit licht uit met een kleurtemperatuur van 4000K, wat bijdraagt aan een productieve en comfortabele werkomgeving.

    Duurzaam en betrouwbaar

    Het LED-armatuur Limea is ontworpen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met een levensduur van 50.000 branduren kun je jarenlang rekenen op consistente verlichting zonder frequente vervangingen. Bovendien wordt dit armatuur geleverd met een uitgebreide garantie van 5 jaar, wat extra zekerheid biedt voor langdurig gebruik en investeringsbescherming.

    Geavanceerde aansturingsopties

    Voor extra flexibiliteit en controle is het LED-armatuur Limea beschikbaar met DALI en Casambi aansturingsopties. DALI (Digital Addressable Lighting Interface) biedt geavanceerde lichtregeling en integratie in bestaande lichtregelsystemen, terwijl Casambi draadloze besturing via een smartphone-app mogelijk maakt. Hierdoor kun je de verlichting eenvoudig aanpassen aan de specifieke behoeften van je ruimte, wat resulteert in verhoogde efficiëntie en comfort.

    Eenvoudige installatie en veelzijdigheid

    Dit LED-armatuur is ontworpen voor eenvoudige installatie en kan naadloos worden geïntegreerd in verschillende omgevingen. Het slanke en robuuste ontwerp maakt het geschikt voor zowel nieuwe installaties als vervanging van bestaande verlichting. De veelzijdigheid van het armatuur maakt het een uitstekende keuze voor een breed scala aan toepassingen.

    Uit voorraad leverbaar

    Bij LED Licht Groothandel begrijpen we dat tijd een cruciale factor is bij het upgraden of installeren van verlichting. Daarom zorgen we ervoor dat het LED-armatuur Limea 150cm 75W 150lm/W altijd uit voorraad leverbaar is. Dit betekent dat je snel kunt profiteren van de voordelen van deze hoogwaardige verlichtingsoplossing zonder lange wachttijden.

    Milieuvriendelijke keuze

    Door te kiezen voor het LED-armatuur Limea draag je bij aan een duurzamere toekomst. LED-verlichting verbruikt aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichting en bevat geen schadelijke stoffen zoals kwik. Dit resulteert in minder CO2-uitstoot en een lagere impact op het milieu. Bovendien zorgt de lange levensduur van het armatuur voor minder afval, aangezien het minder vaak vervangen hoeft te worden.

    Tevreden klanten

    Met meer dan 500.000 tevreden klanten zijn we trots op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Onze klanten waarderen niet alleen de energiezuinigheid en duurzaamheid van het LED-armatuur Limea, maar ook de uitstekende klantenservice en snelle levering die wij bieden. Sluit je aan bij onze groeiende groep tevreden klanten en ervaar zelf de voordelen van hoogwaardige LED-verlichting.

    Conclusie

    Het LED-armatuur Limea 150cm 75W 150lm/W is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar efficiënte, duurzame en krachtige verlichting. Met zijn lage energieverbruik, lange levensduur en uitstekende lichtkwaliteit biedt dit armatuur tal van voordelen voor zowel commerciële als industriële toepassingen. Dankzij de eenvoudige installatie, geavanceerde aansturingsopties, 5 jaar garantie en snelle levering uit voorraad is het LED-armatuur Limea een betrouwbare en kosteneffectieve verlichtingsoplossing. Bestel vandaag nog bij LED Licht Groothandel en ontdek de vele voordelen van deze hoogwaardige LED-verlichting.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    SP111454
    EAN
    5904433111454

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten