Become a dealer?

Thuiswinkel
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  Ledvance LED Waterdichte Montagebalk Vochtbestendig 18 Watt

  Ledvance Ledvance LED Waterdichte Montagebalk Vochtbestendig 18 Watt
  Productomschrijving
  Productvoordelen Goede verblindingsvermindering (UGR < 19) Armatuur met weinig flikkering dankzij speciaal elektronisch voorschakelapparaat Energiebesparing dankzij systeemefficiëntie tot 110 lm/W Externe driver met optionele 3-polige doorvoerbedrading Versies met DALI E-VSA beschikbaar 5 jaar garantie De Ledvance LED Waterdichte Mon...

  Productvoordelen

  • Goede verblindingsvermindering (UGR < 19)
  • Armatuur met weinig flikkering dankzij speciaal elektronisch voorschakelapparaat
  • Energiebesparing dankzij systeemefficiëntie tot 110 lm/W
  • Externe driver met optionele 3-polige doorvoerbedrading
  • Versies met DALI E-VSA beschikbaar
  • 5 jaar garantie

  De Ledvance LED Waterdichte Montagebalk in vochtbestendig ontwerp met een vermogen van 18W biedt een directe vervanging voor traditionele armaturen met fluorescentielampen. Zijn veelzijdigheid strekt zich uit tot kantoren, vergaderruimtes, recepties, gangen en liften, waar het een betrouwbare en duurzame verlichtingsoplossing biedt. Dit armatuur is geschikt voor inbouwplafondsystemen met een rastergrootte van 600 x 600 mm, waardoor het naadloos integreert in diverse architecturale omgevingen.

  Het armatuur kenmerkt zich door een frame van geëxtrudeerd aluminium en een diffuser van polystyreen, wat zorgt voor een robuuste constructie en een gelijkmatige verspreiding van het licht. Met een levensduur van maximaal 50.000 uur (L80/B10) bij een temperatuur van 25°C, biedt dit armatuur een langdurige en betrouwbare verlichtingsoplossing, waardoor de operationele kosten worden verlaagd en de behoefte aan frequente vervangingen wordt verminderd.

  Technisch gezien wordt het armatuur geleverd met accessoires voor verschillende montagemogelijkheden, samen met een beveiligingskoord en voorgeïnstalleerde beugels voor een veilige installatie. Het extern voorschakelapparaat is inbegrepen, wat zorgt voor een eenvoudige en probleemloze installatie. Bovendien is het geschikt voor gebruik met een losse Emergency Conversion Box, waardoor de functionaliteit wordt uitgebreid en de betrouwbaarheid wordt verhoogd. Met deze eigenschappen biedt de Ledvance LED Waterdichte Montagebalk een praktische en effectieve verlichtingsoplossing voor diverse toepassingen in zowel commerciële als professionele omgevingen.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  LV541047
  EAN
  4058075541047

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Eerder door jou bekeken producten