Become a dealer?

Thuiswinkel
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  Ledvance LED Waterdichte (IP65) Montagebalk Performance | Geschikt Voor 2x120cm LED Buis

  Productomschrijving
  Datasheet Productvoordelen Eenvoudige en snelle installatie Voorbedraad voor eenvoudige installatie van buisvormige AC LED lampen Gereedschapsloze installatie Robuuste behuizing Duurzame oplossing dankzij verwisselbare lichtbronnen 5 jaar garantie De Ledvance LED Waterdichte Montagebalk belichaamt een symbiose van robuustheid en prestat...

  Datasheet

  Productvoordelen

  • Eenvoudige en snelle installatie
  • Voorbedraad voor eenvoudige installatie van buisvormige AC LED lampen
  • Gereedschapsloze installatie
  • Robuuste behuizing
  • Duurzame oplossing dankzij verwisselbare lichtbronnen
  • 5 jaar garantie

  De Ledvance LED Waterdichte Montagebalk belichaamt een symbiose van robuustheid en prestaties, met een behuizing die doordrongen is van bestendigheid tegen vocht en geschikt voor twee 120 cm LED-buizen. Van de bedrijvigheid van parkeerplaatsen tot de verborgen passages onder gebouwen, deze armatuur is ontworpen om te gedijen in veeleisende omgevingen. Niet alleen trotseert het vocht, maar het draagt ook een indrukwekkende IP65-classificatie, waardoor het ongevoelig is voor zowel stof als krachtige waterstralen, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel binnen- als buitenlocaties.

  Met een ingebouwde elektrische zekering biedt deze montagebalk niet alleen helderheid, maar ook een gemoedsrust die inherent is aan een betrouwbare werking, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden, terwijl het risico op elektrische storingen tot een minimum wordt beperkt. Bovendien is de armatuur compatibel met zowel de LED TUBE T8 EM als de LED TUBE T8 CONNECTED, waardoor naadloze integratie mogelijk is in bestaande verlichtingssystemen.

  Met alle vereiste accessoires inbegrepen, wordt installatie moeiteloos en intuïtief, terwijl de beschikbaarheid van een doorvoerkabel-kabelset extra gebruiksgemak biedt. Door zijn doordachte ontwerp en solide constructie biedt de Ledvance LED Waterdichte Montagebalk een betrouwbare en doeltreffende verlichtingsoplossing voor een veelheid aan toepassingen, van levendige parkeerplaatsen tot intensief gebruikte magazijnen, en verzekert het een onmisbare aanvulling te zijn op elke ruimte waar betrouwbare verlichting cruciaal is.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  LV118111
  EAN
  4099854118111

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Eerder door jou bekeken producten