Become a dealer?

Thuiswinkel
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  Ledvance LED Waterdichte (IP65) Montagebalk Performance | Geschikt Voor 1x120cm LED Buis

  Productomschrijving
   Datasheet Productvoordelen Eenvoudige en snelle installatie Voorbedraad voor eenvoudige installatie van buisvormige AC LED lampen Gereedschapsloze installatie Robuuste behuizing Duurzame oplossing dankzij verwisselbare lichtbronnen 5 jaar garantie  Met een focus op betrouwbaarheid en efficiëntie biedt de Ledvance LED Waterdichte Mon...

   Datasheet

  Productvoordelen

  • Eenvoudige en snelle installatie
  • Voorbedraad voor eenvoudige installatie van buisvormige AC LED lampen
  • Gereedschapsloze installatie
  • Robuuste behuizing
  • Duurzame oplossing dankzij verwisselbare lichtbronnen
  • 5 jaar garantie

   Met een focus op betrouwbaarheid en efficiëntie biedt de Ledvance LED Waterdichte Montagebalk een duurzame behuizing die specifiek is ontworpen voor vochtige omgevingen en geschikt is voor een enkele 120 cm LED-buis. Van drukke parkeerplaatsen tot onderdoorgangen, deze armatuur is gebouwd om te presteren onder veeleisende omstandigheden. Het trotseert niet alleen vochtigheid, maar biedt ook een indrukwekkende IP65-classificatie, waardoor het bestand is tegen zowel stof als waterstralen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel binnen- als buitenomgevingen.

  Met een geïntegreerde elektrische zekering biedt deze montagebalk niet alleen helderheid, maar ook gemoedsrust. Het garandeert een stabiele werking, zelfs in uitdagende omgevingen, en minimaliseert het risico op elektrische storingen. Bovendien is de armatuur compatibel met zowel de LED TUBE T8 EM als de LED TUBE T8 CONNECTED, waardoor het gemakkelijk te integreren is in bestaande verlichtingssystemen.

  Alle benodigde accessoires zijn inbegrepen, waardoor installatie moeiteloos verloopt. Bovendien is er een doorvoerkabel-kabelset beschikbaar voor extra gemak. Met zijn doordachte ontwerp en robuuste constructie biedt de Ledvance LED Waterdichte Montagebalk een betrouwbare en doeltreffende verlichtingsoplossing voor diverse toepassingen, van drukke parkeerplaatsen tot afgelegen magazijnen, waardoor het een onmisbare toevoeging is voor elke ruimte waar betrouwbare verlichting cruciaal is.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  LV118098
  EAN
  4099854118098

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Eerder door jou bekeken producten